Carpalis alagút

2011.04.11-én mütöttek carpal tunnel szindromával a bal csuklomon.Érdeklödni szeretnék normális hogy mütét után ennyi idö elteltével érzéketlen (olyan mintha zsibadna) a tenyerem ahol a mütét történt? kissebb fizikai munkánál pedig bedagadnak az ujjaim? Mit lehet tenni a gyorsabb gyogyulás érdekében, milyen tanácsot tudna adni. Válaszát elöre is köszönöm

Dr. Bogdán Aurél válasza carpalis alagút szindróma témában

A pontos válaszhoz tudnom kellene, hogy mik voltak a tünetei műtét előtt, illetve milyen volt a neurológiai státusza. Abban az esetben, ha a szindróma bénulásos tüneteket is mutatott a műtét előtt, akkor még bőven belefér a jelenlegi állapot ennyi idővel a műtét után. Ha nem, akkor is lehet "normális" a jelenlegi tünete, ha a felszabadító műtét során jelentős dekompressziót kellett végezni. A pontos és megfelelő választ a kezelő orvosa adhatja meg, aki jól ismeri a kórtörténetét, illetve tudja milyen beavatkozásokat végzett el műtét közben.

Kérdés: 2011. április 30., 08:39; Megválaszolva: 2011. május 03., 23:26
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Carpalis alagút szindróma
Kedves Doktornő/Doktor Úr! Két hónapja műtötték a csuklómat carpalis alagút szindróma miatt. Már a műtét napján sokkal jobban éreztem magam....
6-7 éve fennálló csuklóprobléma!
Tisztelt Doktor! Már 6-7 éve vannak gondjaim a jobb csuklómmal. Számtalanszor jártam már orvosnál vele. Számos konzervatív kezelést próbáltunk...
Carpal-tunnel syndróma után
Tisztelt Doktor Nő/Úr! A kérdésem a következő lenne. Ez év januárjában műtötték meg jobb csuklómat carpal-tunnel syndrómával, ez volt a 2....
Vállproblémák
Lábujjfájdalom