• Ciszta a térdben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Uram/Hölgyem! Nekem lassan 1 éve műtötték a térdem (atroszkóppal) és rá 1 hónapra elkezdtem edzeni,focizni!De éreztem h még mindig fáj, körülbelűl 6-7 hónapja elmentem egy MRI vizsgálatra és ott kiderült, hogy ciszta van a térdembe.Orvosok segítségét kértem, és az orvos azt válaszolta hogy csak porccal együtt tudja eltávolítani. Elmentem egy természetgyógyászhoz úgyéreztem jobb lett a térdem .. és elkezdtem edzeni is. Most kifeszítem fáj és ropog, mikor edzek felvizesedik a térdem.. mit tegyek ?

        Dr. Bogdán Aurél válasza a térd, ciszta témában

        Mindenképpen azt javaslom keressen fel egy ortopédiai szakrendelést (nem feltétlen a korábbit) Vizsgálatok nélkül nem tudom eldönteni, hogy milyen jellegű cisztája van illetve hol helyezkedik el. Azt, hogy csak a porccal együtt tudja eltávolítani azt nehezen tudom elképzelni, kivéve ha meniscus cisztája van. Mivel panaszos a térde mindenképpen mutassa meg szakembernek és ha a vizsgálatok után többet fognak tudnak mondani Önnek a lehetséges terápiákról.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 18., 22:06; Megválaszolva: 2011. április 20., 00:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés