Hirdetés
      • Váll

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv. Nem tudom, most kinek küldöm a kérdést, mert már egyszer kérdeztem ezen az oldalon, de akkor biztos is voltam benne, hogy jó helyre ment. Már nem emlékszem, hogy működött, mindenesetre remélem, nem egy urulogushoz fog menni a kérdés:) Szóval csak annyi lenne, hogy fáj a vállam. Nem megyek vele orvoshoz, mert nem mindennnapos szenvedést okoz, és apróságokkal nem zavarnék én senkit, csak azért mégis érdekel. Csak úszás közben kattog és fáj, de annyira, hogy szinte nem is tudok úszni, mert elég kellemetlen. viszont pl tenisz közben nem fáj, és ez az a sport, amit rendszeresen csinálok. Néha esténként is fáj, akkor is, ha meg sem mozdítom. Gondolom ennyi információból nem sokminnden derül ki, de ha mégis tudna valamit mondani, azt megköszönném.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vállfájdalom témában

        Kedves Kérdező! Többféle oka lehet a panaszának. Megerőltetés, ín becsípődése, gyulladás, a gerinc tájáról odasugárzó fájdalom, stb. lehet. Alkalmazzon gyulladáscsökkentő kenőcsöt, pl. Fastum gélt vagy Diclofenacot naponta 2-3 alkalommal,ha nem javul 7-10 nap alatt, forduljon háziorvosához, ha felmerül komolyabb betegség lehetősége, ő fog tudni adni beutalót az ortopédiára!Érdemes pihentetni is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 12., 22:33; Megválaszolva: 2011. április 13., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: