• Térdfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor Nő/Doktor Úr! Térdfájdalmakkal küzdök(mindkét térdem) Már egy éve néha előjön néha elmúlik, mindegy hogy magassarkú cipőben vagy lapos-talpúban vagyok.Felálláskor, lépcsőzéskor......Régen futottam heti kétszer háromszor egy héten rossz cipőben és betonon sokszor fájt utána a derekam.Én úgy gondolom, hogy a helytelen futástól ment így tönkre.. Sajnos abba kellett hagynom. Újból szeretnék futni de félek hogy annyira tönkremegy a térdem, hogy orvoshoz kell fordulnom.Mit tegyek annak érdekében, hogy elmúljon a fájdalom kell-e valamilyen gyógyszert szednem, illetve valamilyen tornát végeznem.Mit javasol, változtatnom kéne az életmódomon. még mindig nem tudom hol lenne a legkímélőbb futnom betonon salakon illetve füvön? Válaszát előre is köszönöm üdvözlettel Szandra

        Dr. Bogdán Aurél válasza a Térdfájás témában

        Azt javaslom, hogy keressen fel egy ortopédiai szakrendelést. Vizsgálat nélkül ugyanis nem tudok megfelelő választ adni. lehet, hogy statikai eltérés okozza a panaszait, lehet hogy porckárosodása van. Addig is ha lehet ne fusson, ne terhelje túl a térdét. Szedjen valamilyen porcerősítőt.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 10., 21:30; Megválaszolva: 2011. április 12., 13:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés