Pattanó ujj

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2011 03. 22.-én műtötték a kezem pattanó ujjam volt. Már eltelt 2 és fél hét, a varratot is kiszedték, az orvosom azt mondta már nem kell vissza mennem mert a sebem rendben van! A háziorvosomnál is jártam azóta és Ő azt tanácsolta, h mozgassam mert behajlítani tudom csak kiegyenesíteni nem tudom a tenyerem. Az lenne a kérdésem, hogy csak a seb miatt nem tudom kiegyenesíteni, mert nagyon húzódik, és ez meg fog változni ha teljesen begyógyul a seb?! Előre is köszönöm válaszát! Tisztelettel: Pusominé Csendom Borbála

Dr. Bogdán Aurél válasza pattanó ujj műtét témában

Pontos választ vizsgálat nélkül nem tudok adni. Az ilyen tipusú műtétek után 2 héttel már kellene tudni nyújtani és hajlítani is az ujját. Azt javaslom keresse fel operáló orvosát panaszával.

Kérdés: 2011. április 08., 18:38; Megválaszolva: 2011. április 10., 16:59

Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések

Térdfájdalom
Kedves Doktornő! Tavaly nyáron egy teljes napos magassarkú viselése után másnap a bal térdem belső részén kialakult egy csomó, 1 hétig fájt...
Bokatörés kezelése
Tisztelt Válaszoló! 10 napja eltörtem a külső bokacsontomat, szerencsére nem komplikált törés volt és nem mozdult el. Fekvőgipszet kaptam. A...
Sípcsont fájdalom
Tisztelt Doktornő! 2 napja írtam Önnek sípcsont fájdalom miatt! Válaszában kérdezte hol fáj a sípcsontom. Nos, Bokatájéban indul, és a...
Vállizületi fájdalom
Tisztelt Doktornő! Novemberben a jobb karomra estem. Felsőkaromat ütöttem meg. Mivel nem dagadt be és csak a könyöktől felfelé irányuló mozgás...
Sipcsont csonthartya gyulladás
Tisztelt Doktornő! Másfél héttel ezelőtt részt vettem egy teljesítménytúran. Azóta a bal sipcsontom jarasra,mozgasra eleg eroteljesen faj, az...