• Pattanó ujj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2011 03. 22.-én műtötték a kezem pattanó ujjam volt. Már eltelt 2 és fél hét, a varratot is kiszedték, az orvosom azt mondta már nem kell vissza mennem mert a sebem rendben van! A háziorvosomnál is jártam azóta és Ő azt tanácsolta, h mozgassam mert behajlítani tudom csak kiegyenesíteni nem tudom a tenyerem. Az lenne a kérdésem, hogy csak a seb miatt nem tudom kiegyenesíteni, mert nagyon húzódik, és ez meg fog változni ha teljesen begyógyul a seb?! Előre is köszönöm válaszát! Tisztelettel:Pusominé Csendom Borbála

        Dr. Bogdán Aurél válasza a pattanó ujj műtét témában

        Pontos választ vizsgálat nélkül nem tudok adni. Az ilyen tipusú műtétek után 2 héttel már kellene tudni nyújtani és hajlítani is az ujját. Azt javaslom keresse fel operáló orvosát panaszával.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 08., 18:38; Megválaszolva: 2011. április 10., 16:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés