• Comb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr Én nekem egy olyan sérülésem van ami már csaknem 1 éve nehezíti meg az életem. A comb hajlat környékén főleg terhelás után érzek egy furcsa merev fájdalmat ami egy nap után elmúlik ha nem dolgozok rá. Mártöbb orvos is látta de mindenki mást mondott. Volt aki azt mondta hogy pihenjem ki és pihentem is csaknem 2 hónapot de azután is ujra előjött a sérülés. Volt aki gyuladáscsökkentőket írt fel és most legutóbb gyógytornára küldtek vele de igazábol az sem segített, bár mintha közben egy kicsit javult volna. Ismerőseim azt mondják hogy ez meszesedés lehet bár ezt eddig egy orvos sem mondta. segítségét előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a Térdfájás témában

        Kedves Kérdező! Milyen vizsgálatok történtek eddig? Ha csak fizikális vizsgálat, akkor érdemes lenne képalkotó vizsgálatokat végezni a pontos viszonyok tisztázása céljából.Térdrögzítő, gyulladáscsökkentő, porcvédő addig is!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 05., 15:27; Megválaszolva: 2011. április 06., 11:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés