Tüdődaganat?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Jobb karomban, főként az ujjaimban - a hüvelyk, a mutató és a középső ujjban- 8 - 10 éve érzek erős zsibbadást. Régebben csak mikor felemeltem a kezem (pl. hajszárítás) , ma már bármikor rámtör, éjjel is gyakran felébredek miatta. Ehhez társul, hogy kb 1 éve érzek a mellkasomban tompa fájdalmat, konkrétan egy ponton, az egyik felső bordámon, szintén jobb oldalon. Ez a fájdalom nem erős és nem állandó, időnként előjön, inkább kellemetlen. A fájó pontot, ha kitapintom, mintha megvastagodott csont lenne, nem csomós, nem puha, nem mozog. Ezek a tünetek mellett más panaszom nincs, 2 éve nem dohányzom, nem fogyok, jó az étvágyam és jól bírom a fizikai munkát, nincs egyéb panasz. Kérdésem, félelmem, hogy lehet-e ez egy kifejlett tüdőrák tünete? Tudom, hogy a röntgen segítene, de egyelőre nem merek elmenni. Válaszát előre is köszönöm!

WEBBeteg Szakértő válasza mozgásszervi probléma témában

Tisztelt Kérdező!

Nem a tüdődaganat állhat a panaszok hátterében. Sokkal valószínűbb a mozgásszervi ok (nyaki borda) . Az első vizsgálat a mellkas röntgen, amitől ne féljen. Addig is jegyezze fel a tünetek idejét, mire alakult ki, mire szűnik és végezzen gerinctornát.

Kérdés: 2011. április 02., 20:57 ;Megválaszolva: 2011. április 05., 15:05
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Kicsavarodott has
Tisztelt Dr. Bogdán Aurél! Jelenleg külföldön tartózkodom és egy ideig nem tudok orvoshoz menni, ezért fordulok az Ön szakértelméhez, hogy amíg...
Mit tegyen a gerincfájdalmak ellen?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Egy 38 éves barátnőm állandó mindennapos gerincfájdalomra panaszkodik, ami már-már elviselhetetlen. Fizikoterápiára járt...
Mi lehet a baj? Fájó comb és reflex...
Üdvözletem! Május óta fáj a jobb combom.Hol erősen nyilal hol csak tompán fáj.És a jobb térdemben nem váltható ki a reflex. Mitöl lehet? A ct...
fajdalom derektol lefele
egy órátol tőbbet ülni nem birok, a farokban fajdalom van. Medence csont rengenen voltam mondtak hogy mehanizmus elment es suy a jobb labomat terheli. Ez...
Súlyos agyrázkódás utáni...
Jó napot! Kb 4 hónapja volt egy súlyos agyrázkódásom ami után kb 3 napig le volt merevedve a nyakam. Ez eltűnt teljesen, de most 3 napja vágtam és...