• Mellkasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DOKTORNŐ/ÚR ! TÜNETEK: MELLKASI FÁJDALOM MELY KÖZÉPRŐL INDÚL ÉS A JOBB OLDALRA TERJED ÁT ( OLYAN MINTHA SÚLY LENNE RAJTA ) . KÖZBEN A NYELŐCSŐ ELKEZD ÉGNI ÉS FESZÜLNI ÉS MINTHA NYOMNÁK AZ ÁDÁMCSUTKÁM . HÁTUL A JOBB OLDALON LAPOCKÁTOL AZ UTOLSÓ BORDÁIG (KB) ÉGŐ ÉRZÉS , GÖRCSÖLŐ ÍZMOK . ELÉGGÉ FÁJDALMAS AZ EGÉSZ . UTÁNNA ENYHE ÉMELYGÉS , LEVERTSÉG ÉS CSAK ÁLLVA BIROM ELVISELNI . MIUTÁN ELMULOTT 1-2 ÓRÁN KERESZTŰL NEM ÜLHETEK VAGY FEKÜDHETEK LE MERT MEGINT ELŐJÖN . HA AZ ESEMÉNY ALATT GYORSAN ÉS APROKAT LÉLEGZEM AKKOR VALAMIVEL JOBB . HETI 1-2 ALKALOMMAL FORDUL ELŐ . VÁLASZÁT KÖSZÖNÖM .

        Dr. Boros Miklós válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Első lépésben szedjen gyomorsavcsökkentőt, valamint kerülje a zsíros-fűszeres ételeket, szénsavas italokat. Alkohol- és dohányzási tilalom. Mindenképpen javaslom a napi rendszeres mozgást és stresszkezelési technika elsajátítását. Amennyiben az életviteli és táplálkozási változtatások nem vezetnek sikerre keresse fel háziorvosát, aki elindítja a kivizsgálást.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 02., 17:22; Megválaszolva: 2011. április 05., 14:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés