• Térd probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Több éve aktívan kézilabdázom,kb. egy évvel ezelőtt jelentkeztek a térdproblémáim!Akkor a következőket állapította meg az orthopéd orvos: Condropathia pat.fem.l.d. , Laesio men.lat.gen.l.d.susp. ! Condrosulf 800mg szedését javasolta 3hónapig,és néhány hetes pihentetést! A panaszok elmúltak,és most újra jelentkeztek! Néhány napja ismét fájdalmat érzek a térdkalács mögött,illetve oldalt,és a fájdalom hátra is kisugároz terheléskor! Ön szerint mi okozhatja a fájdalmat,mi lehet a probléma? Ön mit javasolna? Tisztelettel:

        Dr. Bogdán Aurél válasza a Térdfájás témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Az Ön által leírtak alapján helyes lehet a felvetett diagnózis. Azt javaslom, hogy keressen fel ismét egy ortopéd szakrendelést, ahol ismételten kiírják a porcerősítőt és esetlegesen egy gyulladáscsökkentőt. Ha ezúttal ez nem vezet eredményre akkor tovább kell vizsgálódni, mert lehet, hogy a korábbi állapot súlyosbodott.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 02., 01:22; Megválaszolva: 2011. április 04., 21:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés