• Térdfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Panaszom a következő: kb. 2 hete a jobb térdhajlatomban egy fura fájó ézés van jelen, ha állok, ill ha állok, és ,,berogyasztom" akkor jobb. Aféle zsibbadás jelentkezik, és furán fáj... nincs benne csomó, már kitapogattam... viszont nyomásra fáj a térdhajlat combhoz közeli izomzat, vagy ínszalag... és nyomás után még továbbra is sajog.... Kezdek kétségbe esni, mi lehet ez... ugye nem baker cyszta, bár csom nincs. Előre is köszönöm segítségüket!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a Térdfájás témában

        Vizsgálat nélkül nem lehet pontos választ adni. Elmondása alapján a nincs kizárva a Baker ciszta sem, de inkább rándulás, kis izimsérülés ami valószínűbb. Pontos diagnózisért keressen fel egy ortopédiai szakrendelést.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 31., 23:42; Megválaszolva: 2011. április 03., 06:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés