• Tanácstalan vagyok...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Abban kérnék segítséget, hogy 10 éves fiam járáskor lábfejét befelé tartja. Kiskorában nem volt semmilyen ortopédiai problémája. Miután ezt felfedeztem (befelé tartott lábfejet) elvittem gyermek-ortopédushoz, de azt mondta, majd kinövi, illetve figyeljen a gyerek hogy hogyan megy. Később ismét visszavittem, mert nem javult, ugyanezt mondta. Csipőficam szűrése is negatív lett. Így nagyon csámpásan megy, ami nagyon elkeserítő. Hogyan tudnék neki segíteni? Hová vigyem, hogy szakértő kezekbe kerüljön. Köszönöm!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mozgásszervi panasz témában

        Kedves Kérdező! Nehéz látatlanban véleményt mondani, nem is lehet, a kollega döntését pedig semmiképp sem tudjuk se megerősíteni, se cáfolni. Amennyiben nem bízik a korábbi orvos szakértelmében, egy egyetemi ortopédiai klinika szakrendelésén mutassa meg a kisfiút.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 25., 14:42; Megválaszolva: 2011. március 28., 12:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés