• Fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó Napot Kívánok! Az a problémám, hogy már 5 hete szünet nélkül fáj a bal vállam. Úgy kezdődött, mintha csak elgémberedett volna egyik éjjel, de egyszerűen nem akart elmúlni egy hét után sem. Először a nyakam és a lapockám is nagyon fájt. Minden reggel és este kenegetjük Indometacinos kenőccsel, mivel csak ez van itthon. Vannak napok, amikor már alig érzem a fájdalmat, de aztán újra erősebb. Fizikai munkát végzek, heti 6 napot, napi 8-9 órát dolgozom. Talán megerőltettem? Vagy mi lehet ez? Forduljak a házi orvoshoz? Köszönöm a törődésüket! Tisztelettel: Szilvia

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vállfájdalom témában

        Kedves Szilvia! Akár gyulladás, túlerőltetés, degeneratív eltérés is okozhatja. Feltétlenül forduljon orvoshoz.Addig javasolt fizikai kímélet, gyulladáscsökkentő menjen tovább!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 11., 13:27; Megválaszolva: 2011. március 15., 10:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés