Teniszkönyök

A jobb könyököm és alkarom fáj bizonyos mozdulatoknál./kézfogás stb./Járok kezelésre.kaptam elektromost, bemer, szedek gyógyszert: Aflamint.kenem Activonnal.Enyhül, de nem múlik

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza teniszkönyök témában

A gyógyszeres kezelés gyakran nem hoz tartós eredményt, ilyenkor gyakran kényszerülünk szteroid injekció adására, illetve ennek hatástalansága esetén a műtéti kezelésre. Ezek mellett a legfontosabb teendő a végtag pihentetése.

Kérdés: 2011. február 28., 18:02; Megválaszolva: 2011. március 03., 12:50
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)
Bokasérülés: Mit jelent?
Bokaduzzanat
MRI lelet SCHMOLR csomok