Bizonytalanság-betegség?

Január közepén voltam influenzás (égő török fájás, köhögés, végtagfájdalom és láz nélkül) Visszamentem dolgozni és alig két hét eltelte után újból rosszul lettem. Honvéd Kórház Sürgősségi O.-n elmondtam, hogy fáj a jobb oldali vesém, ill. derekam. Már régóta tudok mindkét oldali vese cisztáról és 2-szer volt urát kövem. Ultrahang, Ct vizsgálat, vizelet és vérvétel. A vizeletben vért és nagyon sok gennyet találtak. Elmondtam, hogy közben állandóan égő fájdalmat érzek a comb- és lábszárban mindkettőben. A baj, hogy a karjaim is zsibbadnak. Most hétfőn reggel mentem kontrollra, ahol a vizeletben már csak 4 fehérvérsejtet találtak. Az urológus doki szerint gyakorlatilag gyógyult vagyok. Amikor a vizeletet leadtam és kijöttem a WC-ből megint rosszul lettem. Kezem lábam el kezdett zsibbadni és olyan gyengeség kapott el, hogy a térdem is becsuklott, nem tudtam szinte elindulni. Szerencsére ugyanazon a folyosón van a Pszichiáter is, aki rögtön megvizsgált és azt mondta, hogy két hét szigorú pihenés. A CT-n még a következő van leírva? " A lumbalis lordosis kiegyenesedett. Az LS szöglet fokozott. Az LS rész egészében jelentősen szűkebb. L.V.-S, I- discus S.I. alsó zárólemezét 7 mm inferior irányban meghaladva 5 mm-t a canalis spinalisba boltosul. Mi a csudát jelent ez? Nem a gerincemmel van esetleg nagy probléma? Már több vizsgálati leleten van leírvan, hogy az V-VI, majd a VI-VII. csigolyák között a foramenek beszűkűltek. Ezt sem értem és senki nem magyarázta meg, hogy ez miért van. El vagyok keseredve, mert most 1/2 óráig nem tudok egyfolytában úgy állni, hogy ne kezdjenek el zsibbadni a lábaim. Nekem sürgősen dolgoznom kéne, mert a munkahelyemen azt mondták, hogy aki nem bírja az álljon fel és elmehet. (15 éve dolgozom becsületesen 3 kitüntetéssel a III.ker. Rkaps.-pn.) Várom segítő válaszukat! Köszönettel és üdvözlettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szamosi Szilvia válasza mozgásszervi panasz témában

Tisztelt KÉrdező!

A gerincénél van probléma, mely okozhat derékfájdalmat. Ennek ellenére a roszzullétek hátterében nem biztos, hogy ez áll. Azt javaslom, hogy menjen el egy ideggyógyászati vizsgálatra, ahol megnézik, hogy van-e reflexkiesés, vagy egyéb izomgyengeség, vagy érzészavar, mely a panaszait okozhatja!

Kérdés: 2011. február 24., 10:48; Megválaszolva: 2011. február 27., 19:02
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Derékfájdalom miatt MR vizsgálat
Tisztelt Doktornő / Úr! Régóta tartó derékfájdalmam, 2 hete olyannyira fokozódott, hogy a lábamra állni is alig bírtam, múlt héten megtörtént...
nyaki és háti gerinc rtg lelet
Kedves DoktorNő/Úr! Munkám miatt napi 10órát ülök számítógép előtt, nem ergonomikus kialakítású munkahelyen évek óta. Szüleim...
Izületi panaszok
Tisztelt Doktornő/Úr! Másfél-kettő éve az ízületeim hirtelen lerobbantak. Térd, könyök, csípő és most már a bokám is fáj. Mind ez az utóbbi...
Borda alatti szúrás érzek...
Tisztelt Doktornő/Úr! A panaszom: borda alatti szúrás néha görcs, emelésnél sétálásnál, de változó mert van amikor alvás közben is elő...
légkondicionáló hatása
Kedves Doktornő/Doktor úr! Mivel tél van és rengetegen vagyunk egy irodában a légkondicionálót még nem, de belső légkevertetést már...