• Láb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem! Azzal a kérdéssel írok, hogy kb karácsony táján még valami történt a lábammal. Azt hittem, hogy bemelegítés nélkül is le tudok menni spárgába. Le is tudtam, csak a lábamban valami cucc elkezdett recsegni. Nem volt bizalomgerjesztő, de én azért okosan megnéztem megint, hogy mi volt ez. Ugyan az a recsegős hang jött erre válasznak, és elkezdett iszonyatosan fájni a lábam. Így kb 2 és fél hónapra rá még mindig nem tudok ráhajolni, bár már kevésbé fáj. Most kezdett el annyira idegesíteni hogy nem hajlok, hogy eldöntöttem, hogy megkérdezek valakit. Előre is köszönöm a választ

        Dr. Bogdán Aurél válasza a mozgásszervi panasz témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Elmondása alapján mind részleges, mind teljes izomszakadás kialakulhatott. Mindenképpen azt tanácsolom, hogy keressen fel egy baleseti szakrendelést, ahol ultrahang vizsgálattal meg lehet állapítani a pontos diagnózist. lehet, hogy csak tartós pihenés és esetleges gyógyszeres kezelés szükséges, de a műtét lehetősége is fent áll!


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 15., 22:55; Megválaszolva: 2011. február 20., 00:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés