• Protésis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem! Csípő, illetve térd protésis beültetésre várok.A műtétem múlt év szeptemberében meg lett volna, de az orvosom külföldre ment. Én Pécsen lakom, sajnos azóta nem foglalkoznak velem az itteni orvosok, mer más orvosom volt. Nagyon nagy fájdalmaim vannak. 4 éve járok az ortopédiára, nem történik semmi.Mindig visszahívnak, fél év múlva. Sok fájdalomcsillapítót szedek.Sajnos már nem használ semmi. Mit tegyek, vagy hova menjek ahol törődnek velem. Kaposváron is 2 év lenne a várólista, és már nem bírom. Köszönettel!

        Dr. Boros Miklós válasza a csípőprotézis témában

        Tisztelt Kérdező! Az egész országban az ortopédiai műtéteknél az egyik leghosszabb a várólista. A kiválasztott intézetben kérjen újabb időpntot a szakrendelésre és állapotromlás esetén a műtétet előbbre hozzák. Telefonon és interneten más intézetek várólistája után is érdeklődhet.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 08., 15:32; Megválaszolva: 2011. február 09., 21:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés