Érdeklődés

Ót hónapja fáj a térdem. Már mindent megprobáltunk, de sajnos továbbra is fáj.Egy hete kaptam injekciót ostenil inj.. Az a kérdésem hogy az normális -e hogy azóta még jobban fáj ez lehet az injekció miatt? Három injekciót fogok kapni. /Éjszaka alig tudok aludni mert akkor a legjobban érzem a fájdalmat. A leletem szerint mérsékelt artrózisom van Várom a válaszát Tisztelettel Ildikó.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza térdfájás témában

Elvileg az injekciótól nem kellene jobban fájni a térdének. Elő szokott fordulni, hogy a beadást követően mégis úgy érzik a sérültek, hogy fokozódott a panaszuk. Ez lehet azért, mert nem megfelelő helyre adták be a szurit, érzékeny valamelyik összetevővel szemben, gyulladásban van a térde stb. Azt tanácsolom, hogy amikor megy a második injekcióéert, akkor tájékoztassa erről kezelőorvosát.

Kérdés: 2011. február 08., 08:04; Megválaszolva: 2011. február 09., 22:04
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Derékfájdalom
Reumatikus panaszok
Fájdalom érzet a lapockánál és...
MR vizsgálat
Mri lelet elemzése