• Lábgörcs,merevedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Feláláskor a lábam megmerevedik erős görcsős fájdalom kiséri.Éjjelente erős fájdalmam van pihenés után alig tudok felkelni.Már a legerősebb fájdalomcsillapitó sem hat,és az injekciokurák sem voltak hatásossak.A székletem vizeletem rendben.Örökké mozogtam .usztam,kerékpároztam most meg még az autot sem tudom vezetni mert beszálláskor erős fájdalmam van.Ez most egy honap alatt lett ilyen sulyos.Kérném ha lehet valami biztatot vagy megirni hogy milehet ez?!Köszönöm,TisztelettelTrautmanné Anikó

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a mozgásszervi témában

        Tisztelt KÉrdező! Így önmagában a panaszok alapján nem tudom megmondani, hogy mi lehet a betegség, de ha ilyen kifejezett problémát okoz, mindenképpen utána kell járni, ki kell vizsgálni. Fontos egy laborvizsgálatot is végezni, hogy nincsen-e gyulladás a szervezetben.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 05., 20:33; Megválaszolva: 2011. február 09., 13:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés