Sérv

Jó napot kívánok! Egy évvel ezelőtt becsípődött egy ideg a gerincemnél és azóta fáj a lábam és térdtől lefele részben tudom csak mozgatni.Lábfejem és a nagy lábamujja szinte nem is mozgatható. A naproxin nevű tablettát szedem és fájdalomcsillapítót. Az lenne a kérdésem hogy ennyi idő után még tökéletes lehet-e lábam és esetleg mivel tudnám elősegíteni a javulást.Jeges a lábam egész nap, gondolom attól hogy nem mozog rendesen.Válaszát előre is köszönöm! Livia 2011-01-20 14: 46: 38 Kedves doktornő! Köszönöm válaszát, de én igazából arra lennék kíváncsi, miután tudom hogy sérvem van, mi az amitől javulhat a lábam mozgatása. Műteni nem fognak mert nincs kiszakadva a sérv, egy éve szedem a gyógyszereket nem sok javulással.Tornázom is minden nap. Meddig lehet ezt ennyiben hagyni, mert ez a lábam károsodásába kerülhet szerintem.Ha megnézik az idegkárosodás mértékét és helyét attól még nem tudom mozgatni. Mikor és mitől javulhat a gyógyszerek és az injekciók után? Válaszát előre is köszönöm! LIVIA

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza gerincsérv témában

Kedves Kérdező!

Egy év távlatából javulásra már kicsi az esély, mivel az ideg károsodása véglegesnek mondható. Tornával, fizioterápiával minimális javulás esetleg elérhető, gyógyszerektől javulás nem várható.

Kérdés: 2011. február 03., 14:13; Megválaszolva: 2011. február 10., 17:39
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Gerincsérv MRI felvétel értékelése
Tisztelt Doktor Úr! Kérném szépen véleményét az alábbi lumbalis gerinc MRI lelet értékelésében: A lordosis íve elsimult. A csigolyatestek...
orthopediai velemeny
Tisztelt doktor ur! Az mr vizsgalatom eredmenyerol es velemenyerol szeretnem ont megkerni. A lumbalis lordosis kiegyenesedett. A lumbalis gerincen balra...
Izületi gyulladás
Tisztelt Doktornő! Szeretném a segítségét kérni a következő kérdésemben. Másfél évvel ezelőtt diagnosztizálták, hogy isiászom van...
gerincsérv
Tisztelt Dr.Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy a látható CT eredményre tudna-e nekem valamilyen tanácsot adni, hogy mégis mit próbáljak szedni, vagy...