Proxima csipőprotézis

A cement nélküli protézis esetében hosszabb idő szükséges a tökéletes stabilitás eléréséhez. Ilyenkor 3 hónapig csak mankóval járhat a beteg. Ezt követően, ha az orvosi ellenőrzés során nincs kilazulásra utaló jel, akkor lehet áttérni a bot használatára. EZT OLVASTAM AZ OLDALUKON, IGY NEM ÉRTEM, HOGY NEKEM A PROXIMA CEMENT NÉLKÜLI PROTÉZISSEL HOGY LEHET, HOGY NOV. 17-ÉN MÜTÖTTEK ÉS JAN. 20-ÁN MÁR RÁÁLLHATTAM A MÜTÖTT LÁBAMRA, MINDKÉT MANKÓ ELHAGYÁSÁVAL EGYÜTT?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza csípőprotézis témában

A protézis beültetése utáni terhelhetőség sok mindennek a függvénye. Leginkább a csont állomány minőségétől, a beültetett protézis fajtájától illetve a műtét során elért stabilitástól és az izmok állapotától. Minden további nélkül elfogadható, hogy Ön ennyi idő után terhel, hisz fiatal, biztosan jó csontállománya van és kellően stabilra sikerült a protézis beültetése. Olyan is előfordul, hogy négy hét után már terhelhető, az operált beteg.

Kérdés: 2011. január 30., 19:15; Megválaszolva: 2011. február 01., 11:10
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)
Bokasérülés: Mit jelent?
Bokaduzzanat
MRI lelet SCHMOLR csomok