Ízületi megbetegedés, vagy valami komolyabb

Kb 6 honapja elkezdtek ejjelente zsibbadni az ujjaim, illetve a kzeim, neha kevesbe, maskor jobban, Azt hittem tulsagosan megeroltettem, mivel takaritassal foglalkozom, es ez elegge igenybe veszi a kezeimet. Most 2-honapja kb a bal kezem kozepso es a gyurusujj am illetve az ujjaim kozott elkezdett fajni, de sajnos egyre intenzivebb a fajdalom, es meg jobban zsibbat reggelente ugy ebredek. A fajdalom egyre erosodik, neha nincs a bal kezembe ero.Sajnos orvoshoz nemtudok elmenni mivel kulfoldon dolgozom, es nagyon felek mert ugy erzem egyre rosszabb. Mar szedtem glukozamin es kondroitint, de nem volt jobb, reuma lenne, vagy komolyabbra gondoljak? Mivel kezeljem magamat? Valaszat elore is koszonom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szamosi Szilvia válasza mozgásszervi panasz témában

Tisztelt Kérdező!

A leggyakrabban ilyen jellegű panaszt alagut szindróma okoz, amikor az egyik ideg valahol nyomás, leszorítás alá kerül. Ez lehet a csuklónál, könyöknél, alkaron pl. megerőltetés következtében. A legjobb ellenszere a pihentetés, valamint helyileg nem szteroid gyulladáscsökkentőt tartalmazó kenőcs használata. Nyaki gerinc eltérései, meszesedés, vagy sérv is okozhat hasonló panaszokat. Izomlazítót is érdemes megpróbálni!

Kérdés: 2011. január 29., 08:31; Megválaszolva: 2011. január 31., 20:24
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
A leírt MR eredmény alapján mi a...
Ball váll MR vizsgálati lelet...
Mi a problémám?
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)