Gerincsérv

Tisztelt Web doktor.2010 augusztus 24.én, műtötték a férjemet kiszakadt gerinc sérvvel.Több mint 3-hónapig, nagyon meg lett kímélve minden munkától.Látva az akkori állapotát, most megint úgy megy mint műtét előtt. Jobb oldalra meg dőlve, ugyan olyan fájásai vannak, gerinc, jobb forgó fájdalmai. Nehezen tud el indulni, ágyon nehezen fordul meg.Nem akar orvoshoz menni mert fél az újabb műtéttől.Szeretném meg kérdezni hogy milyen következményei lehetnek, ha továbbra sem lesz kezelve.Hogyan beszéljem rá az orvoshoz forduláshoz.Köszönöm válaszát. Ujfalusiné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza gerincsérv témában

Kedves Kérdező!

Nem biztos, hogy újabb műtétről lenne szó. Mindenképpen látnia kellene a férjét egy neurológusnak, aki a vizsgálata után el tudja dönteni, hogy fájdalma gerinc, csípő vagy egyéb eredetű. Konzervatív kezelés jön először úgyis szóba, azaz fájdalomcsillapító, izomlazító infúziók, fizioterápia. Ezeket vázolja fel a férjének, hátha így meggyőzhető lesz.

Kérdés: 2011. január 26., 15:46; Megválaszolva: 2011. február 03., 23:49
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Gerincsérv MRI felvétel értékelése
Tisztelt Doktor Úr! Kérném szépen véleményét az alábbi lumbalis gerinc MRI lelet értékelésében: A lordosis íve elsimult. A csigolyatestek...
orthopediai velemeny
Tisztelt doktor ur! Az mr vizsgalatom eredmenyerol es velemenyerol szeretnem ont megkerni. A lumbalis lordosis kiegyenesedett. A lumbalis gerincen balra...
Izületi gyulladás
Tisztelt Doktornő! Szeretném a segítségét kérni a következő kérdésemben. Másfél évvel ezelőtt diagnosztizálták, hogy isiászom van...
gerincsérv
Tisztelt Dr.Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy a látható CT eredményre tudna-e nekem valamilyen tanácsot adni, hogy mégis mit próbáljak szedni, vagy...