• Hát- és ágyéki fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Egy kedves ismerősömtől hallottam Önökről, akin más segítettek, ezért kérnék én is segítséget. A környezetemben nincs olyan orvos akihez bizalommal tudnék fordulni, a háziorvosunkat vidéken, pedig elég ritkán lehet megtalálni. Egy 20 éves főiskolai hallgató vagyok, és és az utóbbi 2 napban tűnt fel egy tompa fájdalom a bal oldalamon, a medencémnél, hátul, arra gyanakodtam, hogy vesém, bár én nem értek hozzá, aztán ma reggel ezt a tompa, nem erős fájdalmat már az ágyákom tájékán és a bal herémen is éreztem, bár nem, annyira erősen mint, az eddigiek. Nem tudom, hogy számít e, hogy egészen kicsi koromban ágyék sérvvel műtöttek, és mostani munkámból adódóan kapott megeröltetést, mind az oldalam, mind a hátam. Remélem ezek alapján tud nekem segíteni, vagy legalább útba igazítani a jövőben teendőkkel. Köszönöm figyelmét és bizalmát! Tisztelettel: Radics István

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a mozgásszervi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! A fájdalom eredhet vesekövességből, mely esetleg mozog lefelé, vagy lesugárzó deréktáji fájdalomból. Fogyasszon bőven folyadékot, illetve egy hasi UH, rtg is lehet, hogy szükséges lesz!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 26., 02:48; Megválaszolva: 2011. január 28., 12:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés