Vádli

Tisztelt Doktor Nő/úr. Olyan kérdéssel fordulok önhöz, hogy a bal vádlim már tavaly június óta be van dagadva..nem fáj nincs vele különösebb bajom, de azért kicsit idegesítő jelenség.Tavaly júniusban a háziorvosom elküldött kórházba hogy kizárhassa a trombozist, amit ultrahanggal és vérvétellel ki is zártak. Azt mondta hogy nem tudja akkor mi lehet, lehet csak izomgyulladás..én arra gondolok hogy nem e lehet vitaminhiány? vagy hasonlo? Előre is köszönöm szépen a válaszát..Tisztelettel

Dr. Bogdán Aurél válasza vádli témában

Vizsgálat nélkül nem tudok megfelelő választ adni. Izomgyulladás nem lehet, mert az fájdalmas és alig bírna járni. Sok olyan elváltozás van, ami lábdagadással jár. Találgatni nem sok értelme van, azt tanácsolom keressen fel egy ortopédiai szakrendelést, ahol vizsgálatokkal pontosabb diagnózist tudnak adni.

Kérdés: 2011. január 25., 13:47; Megválaszolva: 2011. január 28., 09:38
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Vádli fájdalom!
Tompa fájdalom jelentkezett a vádlimban, és később az achilles ínem is elkezdett fájni. Előtte, nem sportoltam, nem erőltettem meg, semmi pluszt nem...
Vállproblémák
Lábujjfájdalom
MItől fáj a jobb lábam, csípő...
Jobb váll ultrahang eredmény
Üdvözlöm doktornő! Mai napon voltam jobb váll ultrahangon és ennek eredménye miatt írok Önnek. Kérdésem lenne a leírt vélemény alapján kell...