Mit tegyek?

Tisztelt Doktor úr/hölgy 2010 jul 19.én mütöttek kiszakadt gerincsérvel az L lll. helyen! Fájdalmam 08. 04 -től visszatértnem ugy de nagyon kellemetlenül fáj csak napi 3x 2 tramadolorral tudom elviselni! 2011 01. 19.-én Mr készült előtte CT ami azt igazolta, hogy az L lll laterálisan rupturált 7mm-es sérv van valamint az L ll 7mm sérv ami nyomja a gyököt! A többivel nem foglalkozom mert a Xl- esen is van meg az LVl-on is de nem olyan jelentős! Újra mütétet javasolt, h azonnal megmüti de eddig nem féltem de most hezitálok rajta és csak az L lll mütené most a L ll meg majd később! Mit javasol? Válaszát előreis köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza gerincsérv témában

Kedves Kérdező!

Először is megmutatnám a felvételeket egy másik idegsebésznek is. Én nem feltétlenül javasolnám újra a műtétet, konzervatív terápiát javasolnék, infúziós kezelést (izomlazító, fájdalomcsillapító) , szigorú fekvést, majd fizioterápiát, úszást, gerincfűző viselését. Beszélje meg ezt egy független idegsebésszel is.

Kérdés: 2011. január 25., 09:57; Megválaszolva: 2011. február 03., 23:04
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)
Bokasérülés: Mit jelent?
Bokaduzzanat
MRI lelet SCHMOLR csomok