• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/hölgy 2010 jul 19.én mütöttek kiszakadt gerincsérvel az L lll. helyen!Fájdalmam 08. 04 -től visszatértnem ugy de nagyon kellemetlenül fáj csak napi 3x 2 tramadolorral tudom elviselni! 2011 01. 19.-én Mr készült előtte CT ami azt igazolta , hogy az L lll laterálisan rupturált 7mm-es sérv van valamint az L ll 7mm sérv ami nyomja a gyököt! A többivel nem foglalkozom mert a Xl- esen is van meg az LVl-on is de nem olyan jelentős! Újra mütétet javasolt , h azonnal megmüti de eddig nem féltem de most hezitálok rajta és csak az L lll mütené most a L ll meg majd később!Mit javasol? Válaszát előreis köszönöm!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a gerincsérv témában

        Kedves Kérdező! Először is megmutatnám a felvételeket egy másik idegsebésznek is. Én nem feltétlenül javasolnám újra a műtétet, konzervatív terápiát javasolnék, infúziós kezelést (izomlazító, fájdalomcsillapító), szigorú fekvést, majd fizioterápiát, úszást, gerincfűző viselését. Beszélje meg ezt egy független idegsebésszel is.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 25., 09:57; Megválaszolva: 2011. február 03., 23:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés