Gerincbetegség

nyakigerinc kopasomvan. myderison, es meloxep gyogyszereket szedek ket hete. lehet ezeket agyogyszereket hosszu tavon alkalmazni.lehetseges ettol a betegsegtol alando nyaki feszulesem.mindig elol feszul anyakam.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szamosi Szilvia válasza gerinc témában

Tisztelt kÉrdező!

1-2 hónapnál hosszabb ideig nem nagyon érdemes tovább szedni ezeket a gyógyszereket. Próbáljon gyógytornát is, illetve fizioterápiát! Az elülső nyaki feszülés okaként pajzsmirigybetegséget is kell zárni!

Kérdés: 2011. január 21., 16:01; Megválaszolva: 2011. január 24., 21:17
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)
Bokasérülés: Mit jelent?
Bokaduzzanat
MRI lelet SCHMOLR csomok