• Talpmasszázs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/nő azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleménye a talpmasszázs gépről? Karácsonyra kaptam ajándékba,sok jót hallottam róla,de napi egy használattal még jobban fáj a lábam.Nagyon viszeres a lábam,fáj a bokám,térdem,forgóm. Azt hittem,hogy kicsit csökken a fájdalom, de sajnos még rosszabb az állapotom. A gépen pontokon mágnes és infra is van, fájdalmas a kezelés..Azt szeretném kérdezni,hogy természetes, hogy fáj? Vagy többet árt,mint használ? Elég drága volt 85000,-ft., ne használjam ? Mi az Őn véleménye ?,

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a talpmasszázs témában

        Tisztelt Érdeklődő! Az efféle masszázsgépek orvosi megítélése eléggé ellentmondásos: van olyan beteg, akinek használ, de olyan is van, akiknél, Önhöz hasonlóan, nem javulnak, sőt rosszabbodnak a tünetek. Először talán próbálja meg a gépet kisebb fokozaton használni, ha így sem javít a tüneteken, inkább tegye el a fiókba...


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 13., 22:49; Megválaszolva: 2011. január 15., 21:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés