Talpmasszázs

Tisztelt Doktorúr/nő azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleménye a talpmasszázs gépről? Karácsonyra kaptam ajándékba, sok jót hallottam róla, de napi egy használattal még jobban fáj a lábam.Nagyon viszeres a lábam, fáj a bokám, térdem, forgóm. Azt hittem, hogy kicsit csökken a fájdalom, de sajnos még rosszabb az állapotom. A gépen pontokon mágnes és infra is van, fájdalmas a kezelés.. Azt szeretném kérdezni, hogy természetes, hogy fáj? Vagy többet árt, mint használ? Elég drága volt 85000, -ft., ne használjam? Mi az Őn véleménye? ,

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szamosi Szilvia válasza talpmasszázs témában

Tisztelt Érdeklődő!

Az efféle masszázsgépek orvosi megítélése eléggé ellentmondásos: van olyan beteg, akinek használ, de olyan is van, akiknél, Önhöz hasonlóan, nem javulnak, sőt rosszabbodnak a tünetek. Először talán próbálja meg a gépet kisebb fokozaton használni, ha így sem javít a tüneteken, inkább tegye el a fiókba...

Kérdés: 2011. január 13., 22:49; Megválaszolva: 2011. január 15., 21:25
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?