Porckorongsérv deréktájon

jó napot, Tt dr. Már 4éve porckorogsérvem van a deréktájon nagyon fáj nincs kiszakadva csak kidudorodva és nyomja az idegeket, zsibbadnak a lábaim, és fáj a sarkam, már meg akartam mütetni de azt mondták csak akkor mütenek ha ki van szakadva.1hetet voltam gyógyinfuzión a korházban, akupunktura, mbt cipöt viselek, gyógytornákon jártam, gerinprofesszornál is voltam, semmi nem használt, ön mit javasolna? már sulyos pénzeket hagytam sok helyen.válaszát elöre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szamosi Szilvia válasza gerincsérv témában

Tisztelt Kérdező!

Nehéz kérdés, és mindenképpen mindig egyedi elbírálást igényel. A műtétnek nem kizárólag a kiszakadt a sérv a ajvallata, hanem a más módon nem csillapítható fájdalom, és az ún. gyöki tünetek, amikor zsibbadás, érzészavar, vagy izomgyengeség, netán bénulás van. Így ha a fenti kezelések nem használnak hosszú távomn, akkor valóban szóba jön a műtét is!

Kérdés: 2011. január 09., 11:21; Megválaszolva: 2011. január 11., 22:42
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?