• ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        December elején összeszedtem valamit, szárazköhögéssel és nem túl magas de 5 napon át tartó lázzal feküdtem, lázcsillpítóval, neocitrannal és forró teával kúráltam magam..............aztán "jobban lettem". Gondoltam vége van, elkezdtem megint edzeni és ment is 1 vagy 2 napig......aztán szomorúan tapasztaltam hogy a bal kezem, vállam nagyon gyenge, fele annyi súlyt sem bírnak el, teljesen erőtlen ha emelni kell:( Ami nekem furcsa hogy nem fáj, nem görcsöl, egyszerűen olyan érzés mintha 200 kilót kéne emelnie! Üdv Paja

        WEBBeteg szakértő válasza a láz, szárazköhögés,gyengeség, izomfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Sokszor tapasztalunk olyat, hogy vírusfertőzéseket követően fennmarad általános gyengeség, izomfájdalom, mely csak később múlik el. Ezen felül ritkábban ízületi gyulladás, vagy izomgyulladás is kialakulhat, de ennek markénsabb, nemcsak egy izomra terjedő tünetei vannak, hanem általában testszerte jelentkezik. Ez utóbbi esetben laboreltérések is vannak, magasabb a vérsüllyedés és a gyulladásos fehérje szintje. Emiatt keresse fel háziorvosát, hogy legalább egy általános laborvizsgálat történjen. Ebben meg lehet az izmoból származó enziemeket is nézni. Ha ezeknek magasabb a szintje, akkor az izomkársosdásra, gyulladásra utalhat.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 03., 15:43; Megválaszolva: 2011. január 07., 20:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés