• Mit tegyek a vállfájásom ellen?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Körülbelül 1 éve jelentkezett nálam a vállfájás, ami kiterjed egészen a felkaromra, ott is inkább a bicepszemre és végig az alkaromon át a csuklómig, nem túl erős, de azért kellemetlen fájdalmat okozva. Észrevettem, hogy egy idő után elmúlik, ha nem edzek és azt is, hogy mely gyakorlatokra jön elő. Kifejezetten előjön a fekve nyomástól és a szabad súlyos vállból nyomástól. Az az érdekes még, hogy csak a bal oldalamon van ilyen probléma. Már nagyon kétségbe vagyok esve, hogy ilyen selejt vagyok és mivel semmilyen növelő szereket nem szedek így sokkalta nehezebben fejlődök, és ennyi kihagyás után soha nem fogom elérni a kívánt alakot, és egészségi állapotot, illetve állandóan megkeseríti az életemet a vállfájás. Kérem, ha tud segítsen. Előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vállfájdalom témában

        Kedves Kérdező! A megterhelés okozhatja panaszát, ezért kímélet, és gyulladáscsökkentő kenőcs használata javasolt. Érdemes lenne megmutatnia ortopédusnak is, mert gyulladás vagy egyéb ok is állhat a háttérben.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 30., 17:40; Megválaszolva: 2011. január 03., 14:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés