• Parkinson kór jellemzői, gerincsérv kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A jobb kar időközönkénti remegése, írás torzulása lehet-e a parkinson kór tünete? Gerincsérv /I-v csigolyaköz/ kezelésére van-e fájdalmat enyhítő gyógyszer? Köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gerincsérv témában

        Önmagában féloldali végtagremegés és írástorzulás még nem jelenti, hogy Parkinson-kórja van. A gerincsérv okozta fájdalmakra léteznek jó hatású fájdalomcsillapítók, de ezek szinte kivétel nélkül receptkötelesek, keressen fel reumatológust!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 29., 14:46; Megválaszolva: 2010. december 29., 17:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: