• Masszázs ülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Most vettem egy masszázs ülést,ami több fokozatban és módban maszíroz,eléggé erősen,és a kérdésem,hogy hányszor lehet használni egy nap,valamint van-e valami hátránya a használatnak,esetleg nem veszélyes-e ha túl gyakran maszíroztatom a hátam! Szoptatás miatt nagyon fáj a hátam,de a gép sokat segített,egy nap 3x20 percig használom!

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a masszázs témában

        Tisztelt Kérdező! Nincs általános szabály erre vonatkozólag. Ha túl erős, akkotr azonban kisebb mikrosérüléseket, vérömlenyeket okozhat, főleg a gyengébb kötőszövettel rendelkező egyéneknél. Így ezt egyénileg kell kitapasztalni, hogy mi az, ami még kellemes érzést vált ki. A másik a fokozatosság elve, először kezdje rövidebb időtartamokkal, majd maximum 3x20 percet használja.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 18., 14:24; Megválaszolva: 2010. december 22., 20:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés