• Tarkófájás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Augusztusban kezdett jelentkezni egyfajta nyakfájás a baloldalamon.Akkor úgy gondoltam húzatott kaptam mivel sokat vezettem és az ablak le volt engedve sokat.Állandóan ha jobbra fordítottam,úgy feszült.De egy pár hete most már mindkét oldalt a koponyám fül vonalában érdekesen szúr(ahol a "koponya csont" kidudorodik).Ha oldalra fordítanám a fejem úgy húzódik.Ha esetleg fekszem nem egyszer erős fájásra kelek.Olyan mint ha az egész nyakam be lenne feszülve+mindkét oldalt valami csont szerű fájás?Elég rosszak az ízületeim,sokat fáj a derekam is.Nem lehet hogy valamiféle kopás?Olyan érzés,csak ez forgatásnál néha bele nyíllal.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nyakizom témában

        Kedves Kérdező! Elképzelhető a gerinc kisízületeinek kopása, mely miatt az izmok feszülnek, de a nyaki izmok merevsége is okozhatja a problémát, mely a stressz, rossz tartás, fizikai igénybevétel miatt kialakulhat. Járjon masszázsra, nagyon sokat segíthet, figyeljen a helyes tartásra, nyakizom-erősítő gyakorlatokat végezzen.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 16., 03:37; Megválaszolva: 2010. december 17., 20:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés