• Ball kar fájdalma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt hölgyem! Olyan kérdéssel fordulok önhöz, hogy a tegnap estétől fogva, a vállamtól lefelé fáj az egész bal karom. Nemcsak erős fájdalmat éreztem hanem kb: 23:30-tól zsibbadt és a tricepszem-nél égő fájdalmat is éreztem, annyira, hogy nem tudtam aludni. Bevettem 1 tabl. fájdalomcsillapítót és csak nagyon hosszú idő múlva aludtam el. Reggel is éreztem a fájdalmat és az enyhe zsibbadást, de most sokkal elviselhetőbb. Kérem, ha tud adjon tanácsot. Tisztelettel köszönöm válaszát.

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a mozgásszervi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! Leggyakoribb, hogy idegbecsípődés okoz hasonló panaszt, vagy előzőleg végzett fizikai megterhelés. Ha egy-két nap alatt a fájdalomcsillapító mellett elmúlnak a panaszok, utána még néhány napig érdemes tornáztatni, és valószínűleg nem fognak többet előjönni. Ha tartósan megmaradnak, akkor viszont érdemes elmenni egy reumatológiai rendelésre, és ott megnézik, hogy szükséges-e további röntgen vagy ultrahang vizsgálat.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 10., 08:52; Megválaszolva: 2010. december 14., 22:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés