Hirdetés
      • Térdkalácsficam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur Terdkalacsficamot kovetoen 3 hetig rogzitve volt a terdem, 1 hete megengedtek a csavarokat a terdem viszont 1 het alatt is csak nagyon keveset hajlik pedig probalom hajlitgatni ,egyszer voltam gyogytornan de nem sokat segitett, de azert fogok menni. Az a kerdesem hogy ez normalis, hogy csak ennyit hajlik? vajon csak a rehab lessz hosszabb?Azert aggaszt mert a gyogytornan mindenkinek siman hajlik a terde, nincs nalam vmi elrontva?

        Dr. Bogdán Aurél válasza a térdkalács témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok megfelelő választ adni, így arról sem tudok nyilatkozni, hogy elrontottak volna valamit. Az biztos, hogy térdkalács ficamot követően 3-4 hétre szoktuk a rögzítést felhelyezni, és az esetleges társsérülések függvényében egészítjük ki a kezelést. A rögzítés megszüntetését követően általában 6-8 hét alatt éri el a térd a korábbi mozgását. Mindenképpen járjon gyógytornára és magának is tornáztassa, így hamarabb várható a javulás.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 09., 11:39; Megválaszolva: 2010. december 11., 10:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés