Műthető-e egy 89 éves férfi

elorehaladott porckopas combtobe.kezd turhetetlen lnni a fajdalom.szervi baja ninns. letezik e muteten kivul valami megoldas.tisztelettel K. Geza Bihar kosseg.parcium

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza a porckopás témában

Ahhoz, hogy megfelelő választ tudjak adni, ahhoz vizsgálat és a röntgen elengedhetetlen. Általában előrehaladott porckopás esetén végleges megoldást csak a protézis beültetés jelent, a gyógyszeres kezelés, a fizikoterápia ha hat is, csak enyhíti a tüneteket. Amíg műtétre kerül valamilyen nem szteroid gyulladáscsökkentő tartalmú gyógyszer segíthet elviselni a fájdalmakat.

Kérdés: 2010. december 04., 17:44; Megválaszolva: 2010. december 08., 00:10
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sacroileitis - Mire számíthatok?
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma