• Vállfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T Reumatológus!A páromnak nagyon fáj a vála.Éjszaka arra ébred,ha megmozdítja a karját kegyetlenül fáj a vál és a felkar közötti "forgója"Mi a leghattásosabb gyógyszer illetve krém? Köszönettel:Éva

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a vállfájdalom témában

        Tisztelt KÉrdező! Keplat tapaszt próbáljon meg, vagy Fastum gélt használni, de ezek lehet, hogy önmagában nem elegendőek. Szájon keresztül még ki lehet egészíteni fájdalomcsillapítóval, pl. Cataflammal. Ha nem javul, akkor feltétlenül keressen fel egy reumatológiai vagy ortopédiai rendelést!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 27., 15:10; Megválaszolva: 2010. november 30., 21:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés