Hirdetés
      • Izületi gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt WEBBeteg Az alábbi problémával fordulok önökhöz. Tavasz óta derékfájásom van. Először csipőizületi gyulladásom majd 1 honapra rá keresztcsont izületi gyulladásom volt. A fájások éjszaka erősödtek,reggel izületi merevség, ami menésre enyhül. Nem szteroid gyulladás csökkentőket szedek.Izotópos eredmény SI index bo1,43 jo1,43 Gócvizsgálaton voltam minden negativ Érdeklődnék,hogy maguk milyen diagnózist állitanának fel? Mitől van a merevség? Köszönöm a válaszát

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a ízületi gyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! Lehet induló gyulladásos ízületi betegség is a háttérben, pl. Bechterew kór. Mindenképpen szükségesek részletes laborviztsgálatok, illetve további röntgenvizsgálat, hogy végleges diagnózishoz jussunk. Keressen fel egy reumatológiai rendelést, ahol ezek alapján tovább tudják vizsgálni!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 12., 21:29; Megválaszolva: 2010. november 19., 16:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: