Sarkantyú

Tisztelt doktornő! Azt szeretném kérdezni hogy mit javasol a sarkantyumra ebben az ében kaptam rá sugárterápiát de nem használt most nyáron kaptam rá 5 injekciot a diprophost hatot utána 6 hétig de most megint elkezdet fájni ezőket nemm lehet megismételni csak egy 1év illetve fél év mulva Akkár mék orvost kérdezem a mütést nem ajálják hordok talpbetétet is de nem sok eredmény van itt meg békés megyében más lehetőség nincs.hogy valami gyogycipőt vagy valamit nem e tudna ajálani? gondoltam hogy felkeresek egy természet gyogyászt hogy maszirozással vagy valamivel lehetne e csökkenteni a fájdalmat de előbb szeretném az ön véleményét kikérni! KÖSSZÖNÖM VÁLASZÁT TISZTELETTEL MOLNÁR ÉVA

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza sarokcsont témában

Nem tudom, hogy a kollégák miért nem ajánlják a műtétet. Az Én gyakorlatomban ha már az injekció sem használ, akkor a műtétet szoktam ajánlani, mely az esetek döntő többségében megoldja a problémákat. Ha a betét nem használ, akkor a cipők sem fognak. természetgyógyászati kezelés eredményességéről nincs tapasztalatom! ha valamilyen belgyógyászati ellenjavallata nincs én a műtétet ajánlanám. A Fizikoterápia is csak átmeneti megoldást eredményezne.

Kérdés: 2010. november 09., 10:45; Megválaszolva: 2010. november 11., 22:17
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Mit sportolhat a gyerek?
A serdülő fiamnak nagyon fájt mindkét sarka, a vizsgálatok morbus schinz-et igazoltak nála. Eddig versenyszerűen szertornázott, azonban most ezt nem...
Talpi aponeurosis megszakadozása és...
Tisztelt Doktor Úr vagy Doktor Nő! Mezítláb futás közben másfél éve hirtelen felcsapó nagy fájdalmat éreztem a talpaimban, mely rögtön el is...
Sarkantyúm van meggyógyulhat?
Tisztelt Doktor úr! November elején jelentkezett a jobb sarkamban fájdalom egy futás során. A röntgen kimutatta, hogy rizsszemnyi sarkantyúm van....
Sarokcsont törés után nem tud...
Édesanyámnak 2, 5 hónapja eltört a sarokcsontja. 1 hónap után levették a gipszet, utána fáslizni kellett a lábát és lábujjával a mérleg...
sarok
Szeretnem kerdezni> bokatoresem alkalmabol a rongten alapjan a doktor mutatta, hogy a sarkamon a csont teljesen domboru, faj is ha raallok, mitol lehet, es...