Hirdetés
      • Bokatörés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz hogy 3 napja nagyon beütöttem a bokámat most bedagadt és nagyon fáj. alig bírok ráállni lehetséges hogy eltört? kívül a szárkapocscsontom. válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a bokasérülés témában

        Minden további nélkül előfordulhat, hogy bokatörése van. Jelentős fokú duzzanat és véraláfutás esetén pontos diagnózist csak röntgen segítségével lehet adni. Azt tanácsolom keressen fel egy baleseti szakrendelést és nézesse meg a bokáját!


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 01., 18:40; Megválaszolva: 2010. november 04., 11:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés