• Keresztcsont alatti fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr. úr/nő! Mi okzhatja,hogy a keresztcsot alatt bal oldalon érzek fájdalmat,mikor pl.csak a bal lábamon van a testsúlyom,csípőnél berogyasztva?Mikor a másik lábamra is rá állnék akkor a keresztcsont alatt,és a forgómnál bal oldalon jelentkezik a fájdalom!Vagy ha terpeszben állok,és megpróbálom a két lábam közelíteni egymáshoz!!!!Akkor a kersztcsont alatt érzek csak fájdalmat!Kisugározhat e ez a bal oldali hasi tájékra,mert már ottt is érzek húzódást,mikor ülés után felegyenesedek!Vag ha megpróbálok derékból balra,és kicst hátrafelé dőlni!!!!Kicsit kuszának tűnik,de nem tudom más hogy leírni!!!!Ez csupán mozgásszervi probléma,vagy okozhatja komolyabb betegség is?Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a mozgásszervi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! Valózynűnek tartom, hogy mozgásszervi probléma, az ágyéki gerinc eltérése okozza a panaszait. Érdemes volna egy reumatológiai szakvizsgálaatra elmenni. Lehet fejlődési rendellenesség az ágyéki gerincen, vagy a keresztcsonton.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 07., 01:43; Megválaszolva: 2010. október 08., 11:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés