Hirdetés
      • Fájhat az ér a lábamban?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor!Nagyon el vagyok keseredve,mert nem tudom már milyen orvoshoz forduljak segítségért.Többféle egészségügyi problémám van,sajnos.A pajzsmirigyemmel is gondom van,ízülettel is ,magas vérnyomással is és az erekkel is.Ott tartok,hogy alig tudok menni,ez a helyzet fokozatosan romlik.Nagyon fáj a lábam,leginkább térdtől lefelé,sokszor a lábfejemen a középső ujjaim zsibbadnak.Az évek alatt műtöttek 3x visszérrel.A vérnyomásom is nagyon sokszor 175körül van.A kezem szára is sokszor fáj,úgy érzem a bőröm és a húsom is fáj.Kérem adjon tanácsot,nagyon el vagyok keseredve.Köszönettel.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a lábfájás témában

        Kedves Hölgyem! Akár mozgásszervi, akár keringési ok is lehet. Egy belgyógyászati rendelést keressen fel, itt vizsgálatok alapján eldöntik, hogy reumatológiai vagy keringési rendellenességről van-e szó. Ha terhelésre görcsöl a vádli, és pihenésre javul, az keringési eredet mellett szól.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 04., 21:28; Megválaszolva: 2010. október 06., 13:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés