Hirdetés
      • Szülés óta szúr az oldalam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Második gyermekem születése óta, ha a bal oldalamra fekszem, egy-két perc után szúr a jobb oldalam. A szülés hüvelyi úton történt, minden komplikáció nélkül. A tünetek már a kórházban jelentkeztek, de azt mondták az orvosok, hogy biztos a méhösszehúzódásokat érzem, illyetve, hogy "pedig nem hagytunk benn semmilyen szerszámot".Azóta is folyamatosan fennáll a probléma (5 éve), ma már persze sokkal enyhébb. Kérdésem az lenne, hogy ez vajon mitől lehet, illetve lehet-e rajta segíteni. Köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a mozgásszervi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! Ez a tünet semmilyen betegségre sem jellemző. Öt évvel a szülés után nem lehet vele összefüggésben. Javaslok első lépésben egy hasi ultrahangot és amennyiben nem lát eltérést megnyugodhat. Kerülje a puffasztó ételeket.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 17., 16:11; Megválaszolva: 2010. szeptember 23., 08:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: