• Keresztcsont?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        5 hónapja szültem, császármetszéssel! Így 5 hónap után is fáj a szeretkezés. Felkerestem a nőgyógyászom ezzel a panasszal, aki a vizsgálat után azt mondta a hüvelyemmel és a méhemmel semmi baj nincs, hanem a keresztcsontom fáj, ami a baba kihordásakor kelettkezett nagy súly miatt lehet! Azt ajánlotta keressek fel egy reumatológust! A kérdésem az lenne hogy az állandó derékfájásom és a szex közben érzett fájdalom közt lehet-e összefüggés? És valóban a reumatológiára kell mennem a problémámmal? Köszönöm a választ!

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a keresztcsont témában

        Tisztelt KÉrdező! A kérdés inkább az, hogy hol fáj, melyik rész szeretkezés közben? Mert ugyan lehet deréról, vagy keresztcsontból kisugárzó fájdalom, de ha helyileg a hüvelynél érzi a fájalmat, akkor annak inkább helyi oka lehet. Azért érdemes megnézetni reumatológussal, hogy talál-e a gerincen kóros görbületet, csigolyalcsúszást, vagy esetleg van-e idegbecsípődésre uatló jel.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 15., 14:11; Megválaszolva: 2010. szeptember 20., 21:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés