Ízületi gondok

Foltos hajhullással kezdődtek a bajok.Párhuzamos könyökfájdalom, jobb térd duzzanata, vizesedése.Kórházi kivizsgálás megállapítása:, hogy gyulladáskeltő góc a szervezetemben nincs.Egy év múlva a foltok benőttek, de nem sokáig.Újra kezdődött minden, de most főleg a jobb térd dagadása, feszülése volt jellemző, majd a bal térd is ugyanezt produkálja, jobb boka is duzzadt, már egy hete.Közben mindkét könyökízület is érzékeny. A bal térd mr vizsgálati eredménye szerint körömnyi porckopás van, műtét nem javasolt.Gerincem is gyakran fáj, különböző helyeken, pl:derék, lapockák között, vagy nyakban, ilyenkor a nyelés is fáj. A porckopást a footballnak tulajdonítják. Azt szeretném megtudni, hogy ezek a tünetek keletkezhetnek-e egy októl, és ha igen milyen szakrendelést keressek fel?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szamosi Szilvia válasza a mozgásszervi panasz témában

Tisztelt Kérdező! Ha a bőrgyógyászaton a hajhullás miatt végignézték, megtörtént a góckutatás, egyéb belgyógyászati, illetve reumatológiai-immunológiai vizsgálatokra lenne szükség. Lehet autoimmun betegség is a háttérben, illetve egyéb gyulladásos ízületi betegség. Nem tudom, hogy történt-e részletes laborvizsgálat, de ez is feltétlenül fontos lenne.

Kérdés: 2010. szeptember 11., 22:08; Megválaszolva: 2010. szeptember 16., 10:38
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Boka sérülés
Térdprobléma
Rotator köpeny syndroma
Csípőfájdalom
Jobb térd MRI és UH eredménye