• Ízületi gondok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Foltos hajhullással kezdődtek a bajok.Párhuzamos könyökfájdalom,jobb térd duzzanata ,vizesedése.Kórházi kivizsgálás megállapítása:,hogy gyulladáskeltő góc a szervezetemben nincs.Egy év múlva a foltok benőttek,de nem sokáig.Újra kezdődött minden,de most főleg a jobb térd dagadása,feszülése volt jellemző,majd a bal térd is ugyanezt produkálja,jobb boka is duzzadt, már egy hete.Közben mindkét könyökízület is érzékeny.A bal térd mr vizsgálati eredménye szerint körömnyi porckopás van,műtét nem javasolt.Gerincem is gyakran fáj,különböző helyeken,pl:derék,lapockák között,vagy nyakban,ilyenkor a nyelés is fáj.A porckopást a footballnak tulajdonítják.Azt szeretném megtudni,hogy ezek a tünetek keletkezhetnek-e egy októl,és ha igen milyen szakrendelést keressek fel?

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a mozgásszervi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! Ha a bőrgyógyászaton a hajhullás miatt végignézték, megtörtént a góckutatás, egyéb belgyógyászati, illetve reumatológiai-immunológiai vizsgálatokra lenne szükség. Lehet autoimmun betegség is a háttérben, illetve egyéb gyulladásos ízületi betegség. Nem tudom, hogy történt-e részletes laborvizsgálat, de ez is feltétlenül fontos lenne.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 11., 22:08; Megválaszolva: 2010. szeptember 16., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés