Reuma

Ego izuleti fajdalom a 2 vallban, csipoben es a 2 terdben. Tobbnyire estenkent, de neha napkozben is fajnak az emlitett pontokon. A terdek bemelegendek, tapinthato, hogy a terdek forrok de krulotte normalis melegsegu a lab. Karok csak korlatozottan emelhetok magasba, mert eros szuro/nyilalo fajdalom lep fel. Ui.: Ekezetert elnezesuket kerem!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szamosi Szilvia válasza a mozgásszervi panasz témában

Tisztelt Kérdező! Érdemes volna egy reumatológiai rendelést felkeresnie, hogy megnézzzék, mennyire vannak beszűkülve az ízületi mozgások, illetve van-e ízületi duzzanat, folyadék, vagy inkább meszesedés, vagy porckopás okozza a panaszokat. Próbáljon meg addig is fájdalomcsillapítót, pl. Algoflexet bevenni.

Kérdés: 2010. szeptember 11., 20:14; Megválaszolva: 2010. szeptember 16., 10:21
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sacroileitis - Mire számíthatok?
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma