Lábfájás

Tisztelt Doktor Úr/Nő! m használt semmit. Évek óta(kb.10) fáj a vádlim esténként.Voltam vele orvosnál csináltatott egy labor vizsgálatott, nem talált semmit így felírt gyógyszert szedjem egy hétig nem használt semmit, ezzel el is rendezett. Mit Javasolna?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a lábfájás témában

Kedves Hölgyem! A lábfájásnak számos oka lehe a láb t: A lábfájás oka lehet sérülés, a láb ízületeinek gyulladása, a talpi kötőszövetes lemez gyulladása. A láb ortopédiai deformitásai, mint például a lúdtalp vagy a sarokcsont-kinövés szintén okozhat fájdalmat. A láb neuropátiás fájdalma jellegzetes kórkép, a köszvényben a nagylábujj metatarsophalangealis ízülete jellegzetesen érintett szokott lenni, ez az ízület a lábközépcsont és a nagylábujj alapperce közötti ízülete. A nervus peroneus, a lábat ellátó ideg károsodást szenvedhet a tarsalis alagút szindrómákban, ez okozhat zsibbadást, fájdalmat, érzészavart, reflexkiesést, izomgyengeséget. Keressen fel egy ortopédiai szakrendelést.

Kérdés: 2010. szeptember 01., 16:46; Megválaszolva: 2010. szeptember 02., 12:36
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma
Rotator köpeny syndroma