Lehet ízület?

T. Szakértő! Hónapok óta vizsgálnak, izületi fájdalmak miatt, eddig minden eredményem (többek között kétszeri lyme szűrés is) negatív. Elektromos kezelést vettem fel a kéz, könyök és váll izületeimre, gyakorlatilag semmilyen változást nem hozott. A fájdalmaim egyre erősebbek, egyre több izületet érintenek, szinte csontig hatolóak. Teljesen terhelhetetlenek a felső végtagi izületeim egészen apró dolgokra gondolok (pl. sajtreszelés, krumplihámozás, stb.) nagyon erős, éles fájdalmat okoz. A reuma faktorok is negatívak lettek, a reumatológus szerint ez szakmai ártalom (mivel egész nap gépekel), de ezek a fájdalmak minden egyéb izületet is érintenek, és a laborjaimban sehol nem mutatkoznak. Mit javasol, hová forduljak, milyen irányba induljak? Köszönettel: Némethné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szamosi Szilvia válasza a ízületi fájdalom témában

Tisztelt Kérdező4 Valószínűleg nem gyulladásos ízületi betegsége van, hanem valóban a nagyfokú terhelés, vagy ízületi kopás okozza a panaszait. Ezeetben csajk a fizioterápia, illetve a különféle fájdalomcsillapító gyógyszerek, és a gyógytorna jelenthet megoldást. Kérje háziorvosa segítségét is ebbben!

Kérdés: 2010. augusztus 30., 10:11; Megválaszolva: 2010. szeptember 01., 19:43
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma
Rotator köpeny syndroma
Csípőfájdalom