Derékfájás pontból sugárzó fájdalom

32 hetes kismama vagyok. Hirtelen jobboldali derékfájás kezdett gyötörni, annyira, hogy alig bírtam járni. A masszőröm szerint elfeküdtem, azért egy pontból sugárzik a fájdalom. Utánanéztem és sok krém (flector, fastum gél, diclac) nem alkalmazhatóü ebben az állapotban. A Naturland Inno Rheuma kenőcsre azt írja, hogy a terhesség első 3 hónapjában nem javasolt. Ha kipróbálnám, ártana a babának? köszönettel D. Magdolna

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a Derékfájás témában

Kedves Kérdező! A krém az első trimeszter kivételével a terhesség során használható. Ha hidegrázás, láz is jelentkezne a derékfájás mellett, vagy vizelési panasz, akkor belgyógyászt keressen fel, mert a vesegyulladás is járhat derékfájással, és a terhesség erre hajlamosíthat.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. augusztus 25., 18:41; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 12:34
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma
Rotator köpeny syndroma
Csípőfájdalom