BTB LCA szalagplasztika

Jó napot kívánok! A jobb térdemben elszakadt a keresztszalag. Szeptember 10-én lesz fél éve, hogy LCA pótlást végeztek a térdemben (BTB Pplsztikát). Erősítés és futás közben is egyaránt fáj a seb két végpontja és a középpontja. Ez miért lehet? Arra gyanakszom, hogy lehet, hogy még belülről nem fort be teljesen a seb. Ilyen előfordulhat? Ha igen akkor erre mit ajánl? Akár gyógyszer, akár valami más kezelés. A vágás olyan 15 cm hosszú lehet kb. Folyamatosan erősítem a lábam, mert nem szeretném, ha félbeszakadna kosárlabda pályafutásom ezért! Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza a térd témában

Fél év alatt be kellett már forrnia a sebének. Ez nem lehet gond. A panaszait több dolog is okozhatja, így vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Amik szóba jönnek fokozott hegesedés, gyulladás a térdben, a rögzített graft kilazulása, nem megfelelő helyzetű beültetés, a graft részleges sérülése, kissé gyors rehabilitáció, esetleges társsérülések, stb. Azt javaslom keresse fel kezelőorvosát, aki ismerve a kórtörténetét, illetve a vizsgálatok eredményeit (a már meglévő, illetve az ezután elkészülő) pontosabb választ tud adni. Addig is szedjen valamilyen porcerősítőt és nemszteroid gyulladáscsökkentőt. Ezeket a háziorvosával is fel tudja íratni!

Kérdés: 2010. augusztus 24., 19:20; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 19:40
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma
Rotator köpeny syndroma